Editorial de pseudocomiat

Si estàs llegint aquesta publicació, et fem saber que és la darrera que llegiràs a Pantalla Oberta. Aquest projecte va començar com una iniciativa de 4 amics que volíen aprofitar la seva estima pel cinema, tot i que un també tirava cap a sèries televisives (que tanta força i talent han agafat darrerament, especialment als EEUU).

Aquesta iniciativa va néixer en paral·lel amb “L’Alternativa Musical”, el bloc que des de juliol de 2011 vam iniciar una sèrie de persones, i pel qual n’hi van passar 10 en els 3 anys i mig que va durar, amb una audiència respectable per tractar-se d’un projecte tant modest. El format que es va triar no va ser incloure Pantalla Oberta, i amb el temps vam comprovar com, per dir les coses tal com ragen, no va resultar bona idea. Separar audiències, marques, formats i només tenir petits enllaços no va tenir els resultats esperats.

cinema_12.jpg

És per això que fa 3 dies va néixer Pantalla Abierta. No és la versió castellana d’aquest projecte, però sí una versió renovada del que van ser els dos projectes que hem esmentat. Hem volgut aprofitar els dos temes que ens agraden tant (pantalles i música), per poder-los combinar en un smoothie cultural més variat. Política, literatura i turisme/viatges són temàtiques que hem decidit afegir. I tot dins un mateix bloc. Una colla d’hores i reunions presencials i telemàtiques han fet que Pantalla Oberta acabi tancant les seves portes, per donar pas al nou portal.

No us vendrem la motocicleta ni us direm que no sabem de què parlem, perquè això simplement ho haureu de jutjar vosaltres. Us demanarem, simplement, que no us estigueu de dir res, de dir si us ha agradat algun dels dos projectes anteriors, si us sembla bé el canvi, i si teniu noves propostes. Si us bé de gust. Pantalla Oberta deixarà de crear nou contingut, però això no vol dir que deixi d’existir: es trasllada a un projecte més gran.

10904786_10205554592007886_1667748206_n

Podeu anar a descobrir-lo aquí.

No deixeu mai de consumir i compartir cultura, perquè no és un luxe. Ens veiem al nou projecte.

çOriol, Xavier, Agus, Apolinar i Esteve

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s